Over

Chantal Polet

Ik ben Chantal Polet, geboren en getogen in Harlingen.

Na jaren aan de andere kant van Nederland te hebben gewoond en de wereld rond gereisd te hebben ben ik weer terug in Harlingen.
Waar ik nu in het centrum van Harlingen met veel liefde en passie een Yoga & massage studio heb geopend.

Yoga en ik ontmoeten elkaar zo’n 8 jaar geleden, toen ik bijna in een burn-out zat.
Op aanraden van een vriendin ben ik mee gegaan naar een Yin yoga les, in een oud postkantoor in Valkenburg. Vanaf dat moment is mijn liefde voor Yoga ontstaan en is het niet meer weg te denken uit mijn leven.

Yoga brengt me terug naar de kern in mezelf, geeft me rust in mijn hoofd en lijf en werkt zo ook door in me dagelijkse leven.

Tijdens mijn reizen rondom de wereld heb ik mijn opleidingen en cursussen gedaan. Zo deed ik mijn Yin yoga docenten opleiding in 2017 in Dharamsala (India) en in 2018 de Vinyasa yoga docenten opleiding In Goa (India).

Daarnaast heb ik een maand in de Shivananda Yoga ashram geleefd in Mumbai (India) en geleefd volgens de tradities daar, een aantal weken in de Osho ashram In Rishikesh (India) geleefd en heb ik vele workshops mogen volgen in binnen- en buitenland.

Ik heb meerdere meditatie cursussen gedaan, zo verbleef ik in een Zen Meditatie Centrum (Bodhi Zendo) voor 2 weken, deed ik een boeddhistische Vipassana in Thailand en een Goenka Vipassana cursus in India.
Mijn Deep tissue en Ontspanning Massage opleiding deed ik Kathmandu (Nepal) en later nog een cursus Intuïtieve Massage bij Moods Massage.
Mijn Reiki 1 & 2 behaalde ik ook in Dharamsala (India).

Daarnaast wil ik me blijven ontwikkelen en doorleren, dit past ook goed bij wie ik ben altijd in voor nieuwe dingen en leergierig.

Omdat Yoga en mediatie zoveel voor me heeft betekend in mijn leven, en ik weet wat voor moois het jou ook kan brengen, wil ik graag mijn ervaringen en kennis met je delen.

Ik hoop dat ik een veilige en ontspannen ruimte mag bieden om naar binnen te keren en jezelf op andere lagen te mogen ontdekken. Dat alles er mag zijn, maar vooral dat jij er mag zijn.